Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:14

تمپورای سبزیجات

تمپورای سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن مخصوص سرخکردنی  به میزان لازم

کدو سبز خلالی خرد کرده  2 عدد

بادمجان خلالی خرد کرده 1 عدد

هویج خلالی خرد کرده 1 عدد

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

نمک به میزان لازم

آب یخ  200 میلی‌‌لیتر

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 120 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

سس سویا به میزان لازم

لیمو به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سبزیجات را در ظرف مناسبی ریخته و با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه آنها را بشوئید و روی حوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.

حالا در کاسه مناسبی آب، نمک و زرده‌ تخم‌مرغ را مخلوط کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.

اینک سبزیجات را در مایه تمپورا بریزید و هم بزنید. سپس در تابة مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود.

حالا هر بار با قاشق قدری از مواد را در روغن بریزید و سرخ نمائید.

اکنون در ظرف مناسبی سبزیجات سرخکرده را به همراه سس سویا، نمک دریا و برش‌های لیمو سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللغذای گیاهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای بدون گوشتپیش غذای خوشمزهتمپورای سبزیجاتسبزیجات سوخاریمواد لازم برای تهیه تمپورای سبزیجات تعداد بازديد: 3042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است