Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:08

كباب فيلۀ مرغ و بره

كباب فيلۀ مرغ و بره

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیلهمرغ 300 گرم

فیله بره 300 گرم

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوری

فلفل قلمی 3 عدد

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله مرغ و فیله بره را روی ميز كار قرار دهيد، رويش را با كيسه فريزر بپوشانيد و با استيك كوب ضربه بزنيد تا نرم و صاف شوند. آن‌گاه با نمك، فلفل و روغن زيتون آن را مزه‌دار كنيد و يك ساعت در يخچال استراحت دهيد.

حالا فیله بره را روی ميز كار قرار دهيد، فیله مرغ و فلفل را رويش بگذاريد و آن را رول كنيد. اينك كباب را با فاصله‌های 3 سانتی برش بزنيد و به سيخ بكشيد و روی آتش بپزيد.

برچسب ها: انواع کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب فیله مرغ و بره تعداد بازديد: 1576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است