Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:47

پیراشکی قارچ و پنیر

پیراشکی قارچ و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آب ولرم یک و یک‌و چهارم پیمانه

آرد  به میزان لازم

نمک به میزان لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ همزده 2 عدد

مواد لازم میانی:

کره 30 گرم

قارچ خرد کرده  300 گرم

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز (خرد کرده) 1 قاشق سوپخوری

جعفری (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 150 گرم

آشپزباشی - فاطمه درویش

مایه خمیر،‌ شکر و یک‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در کاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و اندکی نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفره‌ای ایجاد کنید. سپس مایه خمیر آماده،‌ 1 پیمانه آب و روغن را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود.

خمیر را 5 دقیقه ورز دهید. حالا خمیر را در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر گردد. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و با برشگر گرد به قطر 4 سانتیمتر برش بزنید .

سپس از مایه میانی داخل آن بریزید و اطراف آن را با چنگال بهم بچسبانید و روی آن را با زرده تخم‌مرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه پیراشکی‌ها را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: کره را در تابه مناسی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

پیازداغ، پیازچه و جعفری را نیز اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند اینک تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد خنک شود. سپس پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیراشکیپیراشکی قارچآشپزباشیفاطمه درویشپیراشکی قارچ و پنیر تعداد بازديد: 2254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است