Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:16

خورش نخودفرنگی

خورش نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت با چربی 500 گرم

روغن 6 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 1 عدد درشت

نخودفرنگی 500 گرم

سیب زمینی خرد کرده 400 گرم

نمک، فلفل و ادویه  به میزان لازم

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده  750 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

گوشت را به صورت کبریتی خرد کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا پیاز و گوشت را در روغن تفت دهید. سپس به میزان کافی آب بیفزائید و گوشت را بپزید.

سپس باقیمانده روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و نخودفرنگی را کمی تفت دهید. اینک سیب‌زمینی، نمک، فلفل، ادویه و گوشت پخته شده را به نخودفرنگی بیفزائید و بپزید.

زمانیکه آب خورش تبخیر شد، در صورت دلخواه گوجه‌فرنگی‌ها را روی خورش بچینید و چند دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشینخودفرنگیمریم نویدی زادهخورش نخودفرنگی تعداد بازديد: 1326 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است