Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:55

فيش استراگانوف

فيش استراگانوف

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6 نفر

روغن  به ميزان لازم

ماهی سمن بدون پوست و تيغ انگشتی خرد كرده  300 گرم

سير له كرده  1 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

پياز خلالی سرخكرده  1 پيمانه

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و سرخكرده 2 پيمانه

سس سفيد 1 پيمانه

خامه  1 پيمانه

زعفران حلكرده  1 قاشق سوپخوری

چيپس خلال سيب‌زمینی  به ميزان دلخواه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه ماهی، سير، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد و قدری ماهی را تفت دهيد تا ماهی برشته شود.

حالا پياز‌داغ و قارچ را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس سس سفيد، خامه و زعفران را به مخلوط ماهی بيفزائيد و به آرامی تركيب كنيد. اينك فيش استراگانف را در ظرف مناسبی بكشيد و با چيپس خلالی بيارائيد.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیاعظم گلزارمنشفیش استراگانفطرز تهیه استراگانف تعداد بازديد: 1679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است