Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 21:15

ساوارين كوكوسبزى

ساوارين كوكوسبزى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

تره  ٢ دسته

جعفرى ٢ دسته

شويد  ٢ دسته

گشنيز  ٢ دسته

شنبليله  ١ دسته

زرشك  یک‌دوم پيمانه

گردو خرد کرده  یک دوم پيمانه

تخم‌مرغ همزده  ٦ عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سبزی‌ها را پاک کرده، بشوئید و روی هوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود. آن‌گاه سبزی را ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

حالا زرشک و گردو را بیفزائید و به همراه تخم‌مرغ، نمک و فلفل کاملا مخلوط نمائید. اینک قالب ساوارین را با روغن چرب کنید و از مواد کوکو داخل قالب‌ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای160 درجه سانتیگراد کوکوها را بپزید.

یادآوری: منظور از یک دسته، دسته‌های 50 گرمی می‌باشد که اخیراً به شکل بسته‌بندی شده در سبزی‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

برچسب ها: کوکوی سبزیغذای فوریآشپزباشیساوارینساوارین کوکوسبزیغذای سبکسرمه جلیلی تعداد بازديد: 3175 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است