Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:50

کوکوی براکلی

کوکوی براکلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 300 گرم

گل کلم خرد کرده 200 گرم

تره خرد کرده 50 گرم

کدوسبز خرد کرده 1 عدد

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

گردوی ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آرد 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده 4 عدد

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

براکلی،گل‌کلم ، تره، کدو، پیازداغ، گردو، سیر، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه ابتدا آرد و سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اینک مایه کوکو را در تابه بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم کوکو را بپزید.

حالا کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. سپس برای پذیرائی کوکو را برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیاعظم گلزارمنشکوکوی سبزیجاتکوکوی براکلی تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است