Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:15

لقمه‌های کاغذی

لقمه‌های کاغذی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ نازک خرد کرده 600 گرم

فلفل لیموئی (lemon pepper  ) دو قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده 2 عدد

روغن زیتون  2-3 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

برگ بو 2 عدد

رزماری 1 قاشق چایخوری

برنج 100 گرم

آب مرغ 375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

کره 2-3 قاشق سوپخوری

مخلوط سبزیجات پخته 350 گرم

( نخودفرنگی، هویج و فلفل دلمه‌ای)

خمیر فیلو 8 ورق

آشپزباشی - افسانه ظروفی

مرغ را در مخلوط فلفل، پیاز، روغن زیتون، نمک، برگ بو و رزماری بخوابانید و یک ساعت در یخچال نگه‌دارید تا مزه‌دار شود.

آن‌گاه برنج را همراه با آب مرغ بپزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تکه‌های مرغ را در کره تفت دهید. و بپزید.

حالا برنج پخته و سبزیجات را با هم مخلوط کنید وروی خمیرها کره آبکرده بمالید. اکنون روی هر خمیر فیلو قدری از مخلوط برنج بریزید و چند تکه مرغ روی آن قرار دهید.

آن‌گاه خمیر را روی این مخلوط تا کنید و ببندید. اینک خمیر‌های پر کرده را در سینی فر دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: خمیر فیلوآشپزباشیافسانه ظروفیانواع غذا با خمیر فیلولقمه های کاغذیغذا با انواع خمیرآشپزی با انواع خمیر تعداد بازديد: 1713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است