Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:35

بلدرچین شکم‌پر

بلدرچین شکم‌پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره نرم شده  100 گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه 1 قاشق چاریخوری

سس خردل 50  گرم

بلدرچین  4 عدد

برگ ریحان تازه 2 شاخه

بادام زمینی 100 گرم

پودر پنیر پارمسان  50 گرم

زیتون  300 گرم

آشپزباشی -  کیان رنجبر

کره را به همراه نمک، فلفل سیاه و سس خردل، مخلوط نمایید. آنگاه به کمک انگشتان دست سطح و شکم بلدرچین‌ها را با مخلوط فراهم کرده کاملا ماساژ دهید تا کاملا براق شوند.

سپس بلدرچین‌ها را چند دقیقه‌ای در یخچال استراحت دهید. حالا ریحان، نمک، بادام زمینی و پنیر پارمسان را در مخلوط‌کن بریزید و آن را میکس کنید.

حالا زیتون را به مایه اضافه کنید و داخل شکم بلدرچین را با مایه کاملا پر کنید و هر بلدرچین را داخل فویل قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 20 د قیقه بپزید.

اینک بلدرچین را همراه با پلو در ظرف مناسبی ریخته و سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبربلدرچین شکم پرطرز تهیه بلدرچینبلدرچین با پلوغذای لذیذ تعداد بازديد: 1386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است