Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:53

جوجه خردلی با ليموترش كبابی

جوجه خردلی با ليموترش كبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زيتون  2 قاشق سوپخوري

خردل 2 قاشق چايخوري

آويشن 2 قاشق چايخوري

سینه مرغ 4 عدد

ليموترش متوسط 2عدد

خردل (اضافه) يك قاشق چايخوري

ريحان 100 گرم

آبليموی تازه 60 ميلي‌ليتر  (يك‌چهارم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

روغن زيتون، خردل و نیمی از آويشن را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه تكه‌های مرغ را با مواد فراهم كرده مخلوط نمائيد و يك شب در يخچال نگه داريد تا مزه‌دار شوند.

حالا تكه‌های مرغ را از مواد خارج كنيد و درون فر يا روی آتش كباب كنيد، تا هر دو طرف آن برشته و پخته شود. اينك كباب را در ظرف مناسبی به همراه ليموی كبابی كرده، قرار دهيد و با سس فراهم كرده و ريحان سرو نمائيد.

روش تهيه سس ليمو و خردل: خردل، آبليمو و آويشن باقيمانده را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد.

برچسب ها: غذا با مرغایران کوهستانیاشپزباشیجوجه خردلیجوجه با لیمو ترش کبابی تعداد بازديد: 1942 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است