Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 01:38

لازانیا با قارچ و سبزیجات

لازانیا با قارچ و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

لازانیا 8 ورق

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده) 10 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد متوسط

کرفس خرد کرده و بخارپز یک ساقه

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 200 گرم

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده 150 گرم

هویچ پخته و حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

سس سفید 2 پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده 400 گرم

پنیر گودا رنده کرده  100 گرم

سس کچاپ به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ورقه‌های لازانیا را در آبجوش و نمک 6-8 دقیقه بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و با نمک، فلفل و پودر آویشن مزه‌دار کنید.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید کف ظرف را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید و 4 ورق از لازانیا را روی آن قرار دهید.

سپس نیمی از مواد فراهم کرده را رویش بریزید اکنون نیمی از مخلوطی پنیر، سس سفید و کچاپ اضافه کنید به گونه‌ای که سطح لازانیا را بپوشاند.

حالا دوباره 4 ورق از لازانیا باقیمانده را روی آن قرار دهید و رویش را با بقیه سبزیجات بپوشانید سپس باقیمانده پنیر و سس سفید را بریزید و سطح آن را صاف کنید.

آن‌گاه ظرف لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30-45 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. حالا رویش را با سس دلخواه بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشلازانیا با قارچ و سبزیجاتلازانیا با سبزیجات تعداد بازديد: 1329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است