Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:50

پای دريایی

پای دريایی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای10-12 نفر

سيب‌زمینی پخته و له كرده 500 گرم

كره 50 گرم

شير يك‌چهارم پيمانه

نمك و فلفل به ميزان لازم

فیله ماهی سفيد خرد كرده 250 گرم

فیله ماهی سمن خرد كرده 250 گرم

ميگو تميز كرده و خرد كرده 250 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

آبليموی تازه 1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

كره اضافی 250 گرم

ساقه كرفس خرد كرده و پخته 1 پيمانه

هويج خرد كرده و پخته 1 پيمانه

پنير چدار رنده كرده 1 پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سيب‌زمینی، كره، شير،‌ نمك و فلفل را روی حرارت ملايم اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا پوره آماده شود، آن را كنار بگذاريد. آن‌گاه ماهیها، ميگو، آرد، آبليمو، جعفری و نمك را در ظرفی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا ظرف مناسبی را برای پای انتخاب كنيد. و كف ظرف را با كره اضافی آغشته نمائيد.  اينك ماهیها و ميگوی مزه‌دار كرده را درون ظرف بريزيد، كرفس، هويج و پنير را بيفزائيد و سطح آن را صاف كنيد.

حالا پوره سيب‌زمینی را در کیسه مخصوص با سری ماسوره شيار‌دار بريزيد و روی سطح پای را بيارائيد.

اكنون در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 35-40 دقيقه پای را بپزيد، تا ماهی و ميگو كاملا پخته و سطح آن طلايي شود.

برچسب ها: غذای دریاییانواع پایآشپزباشیاعظم گلزارمنشپای دریایی تعداد بازديد: 1192 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است