Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 12:08

خوراك كرفس با لوبیا چشم‌ بلبلی

خوراك كرفس با لوبیا چشم‌ بلبلی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لوبیا چشم بلبلی 170 گرم

 

روغن كنجد 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سویا درشت 20 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه به میزان لازم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوزهندی رنده كرده یك هشتم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

ساقه و برگ كرفس خردكرده 4 عدد

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

آلو خیسانده 6 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده و تفت داده 4 عدد

 

آب نارنج یا آبغوره 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی

لوبیا را یك ساعت بخیسانید، بپزید و كنار بگذارید. نیمی از روغن را در قابلمه‌‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. سپس سویا را 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید و در آبكش بریزید.

اینك سویا، نمك، فلفل، دارچین و جوزهندی را به پیاز بیفزائید و تفت دهید. حالا زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه كنید و اندكی تفت دهید. اكنون باقیمانده‌ روغن كنجد را در تابه‌ دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید.

كرفس را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه كرفس و آب (2 پیمانه) را به مخلوط سویا بیفزائید و هم بزنید و آن را روی حرارت ملایم بپزید.

30دقیقه قبل از پایان پخت، آلو، لوبیا چشم بلبلی پخته، قارچ و آب نارنج را هم درون خوراك بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه این خوراك را با برنج قهوه‌ای میل كنید.

یادآوری: می‌توانید یك قاشق چایخوری نعنا خشك نیز به این خوراك بیفزائید.

 

برچسب ها: انواع خوراکخوراکطرز تهیه خوراک لوبیاخوراك كرفسآشپزی با کرفسخوراك لوبیامواد اولیه خوراک تعداد بازديد: 1881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است