Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:02

مرغ بریان با پرتقال و آلو جنگلی

مرغ بریان با پرتقال و آلو جنگلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-5  نفر

مرغ درسته حدوداً یک و نیم کیلو گرم

کره نرم‌كرده 50 گرم

پودر سیر یک قاشق چایخوری

سبزیجات معطر خشک 2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به ميزان لازم

پیاز متوسط 2 عدد

روغن مایع به میزان لازم

آلو خشک ترش 10-12 عدد

دانه فلفل سیاه  یک قاشق چایخوری

پرتقال 1عدد

ماهنامه آشپزی - مریم نویدی زاده

مرغ را نیم ساعت قبل از پخت از یخچال خارج كنيد. آن‌گاه کره، پودر سیر و سبزیجات خشک را با کمی نمک و فلفل مخلوط نمائيد.

سپس کره طعم‌دار را در فضای بین پوست و گوشت مرغ قرار دهيد و به صورت یکنواخت کره را زیر پوست مرغ پخش كنيد. حالا با چاقو چند سوراخ کوچک روی گوشت مرغ ایجاد می‌کنید تا کره طعم‌دار داخل بافت مرغ شود.

داخل شکم مرغ را نيز به کره آغشته نمائيد. اینک یکی از پیاز‌‌ها را خرد کرده و 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس آلو‌‌، دانه‌‌های فلفل و نمك را به پیاز در حال سرخ شدن بيفزائيد و پس از یک دقیقه از روی اجاق برداريد.

حالا پرتقال را پوست کنده و به صورت ورقه‌‌های نازک خرد كنيد و به مخلوط پياز و آلو اضافه نمائيد. اكنون داخل شکم مرغ را با مخلوط پرتقال و آلو پر كنيد. سپس پاهای مرغ را با نخ ببنديد تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود.

بهتر است شکم مرغ را با خلال دندان هم ببنديد. اينك یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغ را درون آن قرار دهید. حالا پیاز دوم را خرد کرده و با کمی روغن، نمک و فلفل روی مرغ بريزيد. اينك مرغ را یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزيد.

هرازگاهي مرغ را خارج کرده و از آب و روغن داخل ظرف رويش بريزيد سپس مرغ را مجدد داخل فر قرار دهید. دمای پخت نیم ساعت آخر را روی 180 درجه سانتیگراد بگذاريد تا مرغ كاملاً مغز پخت شود. مرغ بریان را با نان یا برنج و سالاد سرو كنيد.

برچسب ها: غذا با مرغآشپزباشیمریم نویدی زادهمرغ بریانمرغ بریان با پرتقال و آلو جنگلی تعداد بازديد: 1776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است