Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:33

پای اسفناج

پای اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد درشت

سیر له کرده 2حبه

برگ اسفناج (خرد کرده) 375 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

پنیر سفید (فتا)رنده کرده  100 گرم

جوز هندی رنده کرده یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خمیر هزار ورق (میل‌فوی) حدود750گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

سپس پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا سبک و نرم شود. حالا اسفناج را درون پیاز بریزید و بگذارید آبش کشیده شود.

اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه پوست لیمو، پنیر، جوز، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه از خمیر میل‌فوی، مستطیل‌هایی به اندازه 5×12 سانتیمتر برش دهید (ضخامت خمیر می‌باید حدود 5 میلیمتر باشد) و بعد به کمک چاقوی تیز، مستطیل کوچکتری روی خمیر ترسیم کنید ولی مراقب باشید که چاقو خمیر را برش ندهد! اینک روی مستطیل کوچک را به شکل لوزی درآورید و خمیرها را در سینی روی کاغذ روغنی بچینید.

سپس روی خمیرها را با زرده تخم‌مرغ زرین کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. حال می‌توانید مستطیل کوچک روی میل فوی را به عنوان در پای جدا کنید و بعد داخل میل‌فوی را با مایه اسفناج پر نمائید.

اکنون پای اسفناج را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید پای اسفناج را با ماست سرو کنید.

برچسب ها: پای اسفناجپیش غذاآشپزباشیافسانه ظروفیغذا مللانواع غذا با اسفناجپای های خوشمزه تعداد بازديد: 1498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است