Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:17

مافين كدو‌ حلوائی با پنير فتا

مافين كدو‌ حلوائی با پنير فتا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 عدد

كدو‌حلوائی مکعبی خرد كرده 3 پيمانه

روغن زيتون  2قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به ميزان لازم

آرد سبوسدار 155 گرم

آرد سفيد  100 گرم

بيكينگ پودر  2 قاشق چايخوری

تخم مرغ همزده 2 عدد

شير   250 میلی ليتر (1 پيمانه)

روغن زيتون برای داخل خمير

 125 میلی ليتر (يك دوم پيمانه)

سس خردل 2 قاشق چايخوری

تخمه آفتابگردان  يك دوم پيمانه

پنير پارمسان رنده كرده 90 گرم

پنير فتای خرد كرده  دو سوم پيمانه

اسفناج خرد كرده  1 پيمانه

جعفری خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

كدو را در سینی مناسبی بريزيد و رويش روغن زيتون، نمك و فلفل بپاشيد. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد بگذاريد و كدو را 20-25 دقيقه بپزيد.

سپس آرد‌ سبوسدار، آرد سفيد، بيكينگ‌پودر، اندکی نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا تخم‌مرغ‌ها، شير، روغن زيتون، سس خردل، تخمه آفتابگردان، پنير پارمسان، سه چهارم از پنير فتا، سه چهارم از كدو، اسفناج و جعفری را در ظرف ديگری بريزيد و مخلوط كنيد.

اكنون مواد خشك را به اين مخلوط افزوده و هم بزنيد. آن‌گاه مایه فراهم كرده را درون قالب 12تائی مافين بريزيد.

به گونه‌ايكه يك سوم از حجم قالب‌ها خالي بماند. اينك روی هر مافين، قدری از باقيمانده كدو و پنير فتا بريزيد و به مدت تقریبی 15-20 دقيقه در فر بپزيد.

برچسب ها: کدو حلوائیمافینآشپزباشیاعظم گلزارمنشمافین کدو حلوائیغذا با کدو حلوائی تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است