Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:29

جوجه كباب مراکشی

جوجه كباب مراکشی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ 800 گرم

سير له كرده 1 حبه

زنجفيل تازه رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

آبليموی تازه از يك عدد

نمك به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 50 گرم

ادویه گراماسالا 1 قاشق سوپخوری

هل خرد كرده 2 عدد

خامه 100 گرم

روغن به ميزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

فيله‌های مرغ را به كمك استيك‌كوب قدری بكوبيد. آن‌گاه سير، زنجفيل، آبليمو، نمك، فلفل دلمه‌ای، ‌ادويه‌جات، خامه و فيله‌های مرغ را در ظرف مناسبی ريخته و خوب مخلوط كنيد.

مخلوط فراهم كرده را يك ساعت در يخچال قرار دهيد. حالا فيله‌های مزه‌دار كرده را به سيخ چوبی كشيده و در تابه با اندکی روغن تفت دهيد.

برچسب ها: انواع کبابآشپزباشیجوجه کبابکیان رنجبرکباب مراکشی تعداد بازديد: 1389 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است