Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 12:46

پاكت‌های مكزیکی (نوعی ساندويچ)

پاكت‌های مكزیکی (نوعی ساندويچ)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 لقمه ساندويچ

نان باگت فرانسوی 2 عدد

ژامبون بوقلمون با بره 250 گرم

بادام پرك تست كرده يك دوم پيمانه

كرنبری خشك يك‌دوم پيمانه

سير له كرده يك حبه

هويج رنده كرده 2 عدد متوسط

كاهو خرد كرده 1 عدد كوچك

مواد لازم برای تهيه سس:

ماست چكيده 250 میلیليتر (يك پيمانه)

آبليموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 60 میلی ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نان باگت را از طول به 4 قسمت برش بزنيد. آن‌گاه ژامبون را خلالی خرد كنيد. حالا ژامبون، پرك بادام، كرنبری، سير، هويج و كاهو را در كاسه مناسبی مخلوط كنيد.

سپس داخل نانها را خالی كنيد قدری سس بريزيد و با مواد فراهم كرده آن را پر كنيد. اينك ساندويچ‌ها را در ظرف مناسبی بچينيد و با برش‌های پرتقال و ليمو آن را بيارائيد.

روش تهیه سس: ماست چكيده، آبليمو و آب پرتقال را با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: غذای مللساندویچ مکزیکیآشپزباشیآشپزی مکزیکیغذای مکزیکیآعظم گلزارمنشپاکت های مکزیکی تعداد بازديد: 1307 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است