Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:36

بورک پاکتی

بورک پاکتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پوره اسفناج 100 گرم

پنیر خامه‌ای 100 گرم

پیاز سرخکرده 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خمیر یوفکا (مربع شکل) 20 عدد

کره آبکرده 50 گرم

روغن مایع مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

اسفناج، پنیر خامه‌ای، پیاز، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

یک ورق خمیر روی سطح کار قرار داده، روی آن را کره بمالید. سپس یک لایه دیگر خمیر رویش بگذارید و دوباره کره بمالید.

حالا از مایه اسفناج روی خمیر گذاشته و به صورت پاکتی آن را ببندید و در روغن سرخ کنید.

برچسب ها: غذای مللپیش غذاآشپزباشیسرمه جلیلیفینگرفودبورک پاکتیبورکغذای خوشمزه ترکی تعداد بازديد: 1346 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است