Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:38

گولاش مجارستانی

گولاش مجارستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت مغز ران یا راسته گوساله خرد کرده 500 گرم

پیاز ریز خرد کرده 100 گرم

سیر له کرده 2 حبه

روغن به میزان لازم

پاپریکا، فلفل سفید و قرمز 2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی پوست گرفته  150 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

هویج خرد کرده 100 گرم

سیب‌زمینی خرد کرده  100 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت، پیاز، سیر و کمی روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه به میزان کافی آب، پاپریکا، فلفل سفید، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را بیفزائید.

حالا صبر کنید تا گوشت پخته شود. سپس نمک، هویج و سیب‌زمینی را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا گولاش کاملا جا بیفتد. اینک غذا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری 1: خوراک‌های این‌چنینی را می‌توانید به همراه انواع نان و برنج سرو نمائید.

یادآوری 2: می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند  فلفل دلمه‌ای و کرفس استفاده نمائید.

یادآوری 3: می‌توانید از حبوبات، البته به نحوی که میزان سبزیجات بیشتر باشد نیز استفاده نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیکیان رنجبرگولاش مجارستانیغذای مجارستانی تعداد بازديد: 1090 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است