Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:39

لقمۀ مكزیکی

لقمۀ مكزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای3-4 نفر

سینه مرغ 1 عدد

سير 2 حبه

پياز 1 عدد متوسط

روغن 3 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز يك قاشق چايخوری

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد متوسط

نمك به ميزان لازم

فلفل سياه يك قاشق چايخوری

خمير فيلو به ميزان لازم

روغن اضافی به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس گواكاملی:

آووكادو پوست گرفته و له كرده 1 عدد

گوجه‌فرنگی ريز خرد كرده 1 عدد

پياز ريز خرد كرده 1 عدد

چیلیريز خرد كرده 1 عدد

گشنيز ريز خرد كرده 2 قاشق چايخوری

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

سینه مرغ را به همراه سير بپزيد. آن‌گاه آن را رشته رشته كنيد. حالا پياز را به همراه روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و تفت دهيد.

سپس مرغ، فلفل قرمز، گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل سياه را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. اينك خمير فيلو را به ابعاد 20×15 برش بزنيد.

حالا هر بار يك قاشق از مواد فراهم كرده روی خمير بگذاريد، لبه‌ها را برگردانده و آن را رول كنيد. سپس رول‌های آماده را در روغن سرخ كنيد تا طلایی رنگ شود و به همراه سس فراهم كرده سرو نمائيد.

روش تهیه گواكامولی: همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: ساندویچ مکزیکیآشپزباشیلقمه مکزیکیسس گواکاملی تعداد بازديد: 1397 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است