Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 08:24

اردور مرغ و هلو

اردور مرغ و هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

خمیر فیلو  3 ورقه

کره 25 گرم

فیله مرغ پخته  300 گرم

سس مایونز  دو سوم پیمانه

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده از 1 عدد

هلو (پوست گرفته و خرد کرده) 1 عدد

شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فاطمه درویش

خمیر فیلو را به ابعاد 5 سانتیمتر برش بزنید و روی آن کمی کره بمالید و در قالب‌های مافین قرار دهید.

آن‌گاه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

حالا در ظرف مناسبی فیله مرغ، سس مایونز،‌آبلیمو، پوست لیمو، هلو و شوید را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

اینک درون نان‌های فیلو را با مواد فراهم کرده پر کنید و با هلو بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع اردورآشپزباشیفاطمه درویشغذا با گوشت مرغاردور مرغ و هلو تعداد بازديد: 1301 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است