Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:15

پلو کلم قمری با کوفته قلقلی

پلو کلم قمری با کوفته قلقلی

shooroshirin3

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

کلم قمری 1 کیلوگرم

روغن به میزان لازم

پیازداغ 1 پیمانه

گوشت چرخکرده 400 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه کلم‌قمری را پوست بگیرید و از رنده درشت رد کنید، در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا کلم‌قمری را درون تابه بریزید و پیوسته آن را هم بزنید تا کلم طلائی رنگ شود. سپس پیازداغ را بیفزائید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

اینک گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید، قدری ورز دهید و از گوشت کوفته قلقلی تهیه کنید و در تابة مناسبی با 2 قاشق روغن تفت دهید، زعفران افزوده و کوفته قلقلی‌ها را به کلم و پیازداغ بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد فراهم کرده را در قابلمه مناسبی که چند قاشق روغن ریخته‌اید لابه‌لای برنج قرار دهید. اطراف آن را جمع کنید و با حرارت ملایم 45 دقیقه پلو را دم کنید.

اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

یادآوری: در هنگام تفت دادن کلم‌قمری نسبتا روغن زیادی مصرف می‌شود بنابراین روی برنج احتیاج به روغن نیست.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشپلو گلم قمری با کوفته قلقلی تعداد بازديد: 2513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است