Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:41

سالاد ميگو و مركبات

سالاد  ميگو و  مركبات

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

ميگو تميز كرده  20 عدد

سير له كرده 3 حبه

پوست ليموی رنده كرده 2 قاشق چايخوري

آبليمو 60 میلیليتر (يك‌چهارم پيمانه)

روغن زيتون 5 قاشق سوپخوری

نمك به ميزان لازم

خيار 2 عدد

گوجه‌فرنگی گيلاسی 250 گرم

زيتون بدون هسته  1 پيمانه

فیله پرتقال از3 عدد

پياز قرمز خلالی خرد كرده 1 عدد

كاهوی خرد كرده 1بوته كوچك

مواد لازم برای تهیه سس ليمو و پرتقال

پوست ليموی رنده كرده 2 قاشق چايخوري

روغن زيتون 2 قاشق چايخوری

آب پرتقال 60 میلیليتر (يك‌چهارم پيمانه) 

آبليمو  60 میلیليتر (يك‌چهارم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

ميگو، سير، پوست ليمو، 2 قاشق سوپخوری از روغن زيتون و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود.

حالا ميگوهای مزه‌دار كرده را به همراه باقيمانده روغن زيتون در تابه روی اجاق به‌مدت 5 دقيقه تفت دهيد. سپس خيار، گوجه، زيتون، فیله پرتقال، پياز و كاهو را در ظرف مناسبی بريزيد، ميگوها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اينك سالاد را در ظرف زيبائی بريزيد و با سس فراهم كرده آن را ميل كنيد.

روش تهیه سس ليمو و پرتقال: تمام مواد را درون يك شیشه در دار بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

يادآوري: میتوانيد ميگوهای مزه‌دار كرده را به صورت كبابی هم آماده كنيد.

برچسب ها: سالادآشپزباشیایران کوهستانیانواع غذا با میگوسالاد میگو و مرکبات تعداد بازديد: 1393 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است