Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 01:01

ماهى تيلاپيلا با تاپينگ اسفناج

ماهى تيلاپيلا با تاپينگ اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 2-4 نفر

فیله ماهى تيلاپيلا   ٢ عدد

نمك ٢ قاشق چايخورى

فلفل سياه ١ قاشق چايخورى

پودرسير ١ قاشق چايخورى

آبليموی تازه   از٢ عدد

پياز ریز خرد کرده  ١ عدد

روغن مايع  ٢ قاشق سوپخورى

اسفناج تازه خرد کرده  ٢ پيمانه

آردسفيد  ٢ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

ماهیها را با نمك، فلفل، پودر سير و آب يك عدد ليمو آغشته كرده، داخل فر گريل کنید، یا در تابه مناسب سرخ کنید و کنار بگذارید.

سپس در تابه مناسبی پیاز و روغن را بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید، تا سبک شود. اینک اسفناج را اضافه كنید و اجازه دهید آبش تبخیر شود، نمک، آرد و آبلیموی باقیمانده را بیفزائید و حرارت را خاموش کنید.

حالا برای پذیرائی ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش اسفناج آماده کرده را بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیسرمه جلیلیماهی تیلا پیلاتاپینگ اسفناجچلو ماهی تعداد بازديد: 1436 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است