Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:45

کباب ضیافتی

کباب ضیافتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 500 گرم

پیاز 150 گرم

بهارات (ادویه) 15 گرم

بیکینگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

سس تند عربی 1 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا 3 برگ

روغن به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، بیکینگ پودر، نمک و سس تند عربی مخلوط کرده و با شبکه ریز چرخگوشت، گوشت را چرخ کنید.

آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را کمی ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود.

سپس مقداری گوشت به اندازه یک گردو کوچک روی خمیر یوفکا قرار دهید و آن را رول کنید و در آخر رول بدست آمده را به چند قسمت تقسیم کنید.

رول‌ها تقریبا 2 سانتیمتر باشند.

در آخر قطعات برش خورد را به سیخ چوبی بکشید و در تابة مناسبی به همراه روغن سرخ کنید.

برچسب ها: آشپزیکبابآشپزباشیشور و شیرینکباب ضیافتیدستور تهیه کباب ضیافتیروش تهیه کباب ضیافتیطرز تهیه کباب ضیافتی تعداد بازديد: 1125 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است