Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:20

ساندویچ برنج هاوایی

ساندویچ برنج هاوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره  به میزان لازم

کلم بروکسل بخارپز کرده  6 عدد

میگو 20 عدد

برنج دم کشیده 400 گرم

فیله گریپ فروت خرد کرده  از 1 عدد

آب انبه  یک‌دوم پیمانه

نمک به میزان لازم

نان باگت  4 عدد

برگ کاسنی  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

 

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش آشپزی با مایکروویو

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کره آب شود. آن‌گاه بروکسل‌ها را از وسط برش بزنید و در کره تفت دهید.

سپس میگو را بیفزائید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. اینک برنج را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا گریپ‌فروت، آب انبه و نمک را افزوده و حرارت را افزایش دهید تا مایعات به سرعت تبخیر شود.

اینک داخل نان‌ها را با برنج هاوائی پر کنید و با برگ‌های کاسنی بیارائید.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیکیان رنجبرساندویچ هاواییساندویچ برنج تعداد بازديد: 1549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است