Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 08:54

ساندویچ مرغ باربکیو

ساندویچ مرغ باربکیو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ   250 گرم

پیاز 1 عدد

سیر  1 حبه

نمک و فلفل  به میزان لازم

سس کچاپ  یک‌دوم پیمانه

سس خردل یک‌دوم پیمانه

شکر قهوه‌ای 3 قاشق سوپخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

نان همبرگر  2 عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سینه‌های مرغ را با پیاز، سیر، نمک، فلفل و میزان کافی آب بپزید. آن‌گاه آن را ریش ریش کنید.

حالا در تابه مناسبی گوشت مرغ، کچاپ، خردل، شکر قهوه‌ای و سس سویا را بریزید و روی اجاق قرار دهید، تا گوشت مرغ مز‌ه‌دار شود.

اینک در نان‌ها شکافی ایجاد کنید و درون نان‌ها را  با مواد فراهم کرده پر کنید.

برچسب ها: ساندویچ مرغآشپزباشیفست فودسرمه جلیلیساندویچ گرمساندویچ مرغ کبابیمرغ باربکیوساندویچ باربکیو تعداد بازديد: 1278 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است