Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:05

پیتزا براکلی

پیتزا براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس پیتزا 2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  120 گرم

پنیر گودا  رنده کرده 30 گرم

براکلی بخارپز کرده 150 گرم

زیتون بدون هسته  5 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده  10 عدد

فیله گوساله تفت داده 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید.

سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیله گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید.

اینک باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: انواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیتزا ایتالیاییغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا سبزیجاتپیتزا براکلی تعداد بازديد: 1436 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است