Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:12

تارت ماهی تن

تارت ماهی تن

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

ماهی تن 2 قوطی

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك

كنسرو ذرت سه‌چهارم پيمانه

سير له كرده 1 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

پنير موزارلا 200 گرم

مواد لازم برای تهیه خمير تارت:

آرد 250 گرم

كره سرد 130 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

نمك به ميزان لازم

آب سرد 2 تا 3 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قوطیهای ماهی تن را 20 دقيقه بجوشانيد. آن‌گاه ماهی تن را در صافی بريزيد تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبی فلفل دلمه‌ای، ذرت، سير، نمك، فلفل و ماهی را مخلوط كنيد.

سپس نیمی از پنير را با مواد فراهم كرده تركيب كنيد و در خمير تارت نيم‌پز شده بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد.

اينك تارت را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 15تا20 دقيقه بپزيد تا سطح تارت طلایی شود.

روش تهیه خمير تارت: آرد، كره خرد كرده، زرده و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به صورت خرده نان شود. آن‌گاه آب را بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستی حاصل شود.

حالا خمير آماده را 30 دقيقه در کیسه پلاستیکی در يخچال قرار دهيد. سپس روی سطح ميز كار قدری آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت 4 تا 5 میلیمتر پهن كنيد.

اكنون خمير را دور وردنه بپيچيد و در ظرف تارت پهن كنيد و با دست فرم ظرف را به آن بدهيد، خمیر رايكساعت در يخچال قرار دهيد.

سپس در كف خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد 15تا20 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: انواع تارتآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذاهای دریاییتارت ماهی تن تعداد بازديد: 1545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است