Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 03:50

چیغرتما

چیغرتما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-3 نفر

ران مرغ بدون استخوان 150 گرم

روغن 3 قاشق چایخوری

نمک و فلفل (قرمز و سیاه)  به میزان لازم

پیاز سرخ کرده  50 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده 300 گرم

تخم‌مرغ  3 عدد 

آشپزباشی- کیان رنجبر

تکه‌های مرغ و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه نمک، فلفل، پیاز سرخ کرده و گوجه را اضافه کنید.

سپس حرارت را افزایش دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی مواد بشکنید، در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شود.

یادآوری 1: می‌توانید زرده و سفیده را پس از مخلوط کردن اضافه نمایید.

یادآوری 2: بهتر است پوست گوجه‌ها را جدا کرده و سپس به ماهیتابه بیفزایید.

برچسب ها: غذای شمالیآشپزباشیکیان رنجبرچیغرتمافذای سنتی ایرانی تعداد بازديد: 1569 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است