Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:37

کیش رول کدو

کیش رول کدو

shooroshirin

1 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

 کره 80 گرم

روغن 3 قاشق سوپخوری

آب 3 قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

آرد 160 گرم

گوشت چرخکرده 350 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده 1 عدد

سیر رنده کرده 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

کدو (ورقه‌ای خرد کرده) 300 گرم

پنیر موزارلا 250 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پودر اورگانو 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

کره، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه  آرد را اضافه کرده تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را درون یک پارچه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در دمای محیط بگذارید.

سپس خمیر را درون قالب کیش یا تارت به قطر 25 سانتیمتر باز کنید و آن را تا دیواره قالب بالا بیاورید.

اینک گوشت، فلفل دلمه‌ای، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید از این مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و روی برش‌های کدو بگذارید و کدوها را رول کنید و کنار هم  روی خمیر بچینید .

پنیر، تخم‌مرغ و اورگانو را نیز مخلوط کرده و روی کدوها بریزید. اینک کیش‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع کیشآشپزباشیسرمه جلیلیکیش سبزیجاتکیش رول کدو تعداد بازديد: 1788 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • سلام و عرض ادب، از آموزش بسیار زیبا و شکیل شما نهایت سپاس رو دارم.
    عذرخواهم، ورقه های نارنجی رول کردید و من متوجه نشدم چی هستن سپاسگزارم اگر توضیح بفرمایید ????

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است