Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:07

خوراك گوشت

خوراك گوشت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت ماهیچه 300 گرم

 

پیاز ورقه‌كرده  3 عدد

 

كدوی حلقه‌كرده  3 عدد

 

بادمجان حلقه‌كرده 3 عدد

 

فلفل دلمه‌ای حلقه‌‌كرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی  600 گرم

 

سیر  3 حبه

 

كره  به مقدار لازم

 

دارچین، جوز هندی، فلفل و نمك  به مقدار لازم

 

پنیر گودا 150 گرم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا پیاز را تفت دهید. بعد کدو و بادمجان را نیز کمی تفت دهید تا بوی خامی بادمجان و کدو گرفته شود. حالا گوشت ماهیچه را به اندازه‌ی یک بند انگشت خرد كنید و در کف ظرف نسوز، به ترتیب پیاز، کدو، بادمجان، فلفل دلمه‌ای، دارچین، جوزهندی، فلفل، نمك و گوشت تفت داده را بریزید.

بعد سیر و گوجه‌فرنگی را نیز تفت دهید و خوب بپزید تا له شود. اینك سیر و گوجه‌فرنگی له شده را روی مواد، و پنیر گودای رنده كرده را، روی آن بریزید. سپس آن را در طبقه‌ی وسط فر(تاون)، با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید. این خوراك را، می‌توانید با نان یا برنج میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراکخوراک با گوشتآشپزباشیمرضیه مرشدیخوراك گوشتروش تهیه خوراك گوشتمواد لازم خوراك گوشت تعداد بازديد: 1319 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است