Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:16

اگ چيپس ساردين

اگ چيپس ساردين

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

ماهی ساردين يا (كليكا) تميز كرده يك كيلو

آرد 400 گرم

تخم‌مرغ همزده 5 عدد

بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري

روغن به میزان لازم

مواد لازم برای مرينيت كردن ماهی:

گوجه 100 گرم

سير 2 حبه

هات سس 3 قاشق سوپخوری

نمك به ميزان لازم

پودر سير 1 قاشق چايخوری

سس ووسترشاير 4 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

مواد مرينيت را با يكديگر در ميكسر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه ماهیها را درون سس فراهم كرده حدود 5 دقيقه بخوابانيد تا مزه‌دار شوند. حالا ماهی را آغشته به آرد كنيد، سپس تخم‌مرغ را به همراه بكينگ‌پودر مخلوط كنيد و ماهی را در آن بغلتانيد، اكنون در تابه مناسبی با روغن كم ماهیها را سرخ كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرماهی سوخاریاگ چیپس ساردینکیلکا سوخاری تعداد بازديد: 1301 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است