Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:32

رولت ماهی با كرم پنير

رولت ماهی با كرم پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

برگ گشنیز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

نمک به میزان لازم

زنجفیل رنده کرده به ميزان لازم

ماهی شیر کبابی یا تنوری خرد کرده  120 گرم

روش تهیه كرم پنير:

خامه 100 گرم

پودر تخم گشنیز یک‌سوم قاشق چایخوری

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

پنیر گودای رنده کرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا تخم مرغ، گشنیز، سیر، نمک و زنجفیل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ماهی را بیفزائید. حالا تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

سپس مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و در تابه را بگذارید، چند دقیقه صبر کنید. اکنون کرم پنير را روی سطح املت بریزید و به کمک کفگیر آن را به شكل رولت درآورید.

حالا باقیمانده کرم را روی رولت بریزید و 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. در صورت تمايل میتوانيد رولت را مطابق شکل برش بزنید و بیارائید.

روش تهیه کرم پنير: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن گاه تخم‌گشنیز، خردل و پنیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا کرم صاف و یکدست شود.

يادآوری: میتوانيد اين رولت را با ميگوی كباب كرده نيز درست كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیرولت ماهیکیان رنجبرغذا دریاییاملت ماهی تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است