Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:10

استيك ماهی با سس فرانسوی (كافدوپاری)

استيك ماهی با سس فرانسوی (كافدوپاری)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آبليموی تازه 1 عدد

زنجفيل رنده كرده 1 قاشق چايخوری

سير له كرده  2 حبه

نمك به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

فیله ماهی شير 4 تكه (120 الی 150 گرم)

روغن زيتون به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس كافدوپاری:

كره نرم شده 100 گرم

سس خردل 1 قاشق چايخوری

جعفری خرد كرده 1 قاشق چايخوری

سير له كرده 2 حبه

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا آبليمو، زنجفيل، سير، نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد و روی ماهی بماليد تا مزه‌دار شود آن‌گاه روی ماهی روغن زيتون بماليد. اينك تابه شيارداری را روی حرارت بگذاريد تا داغ شود. سپس ماهي را در آن سرخ كنيد.

روش تیه سس فرانسوی (كافدوپاری): كره، سس خردل، جعفری و سير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در کیسه دارای ماسوره كنگره‌دار بريزيد و هر بار قدری از آن را روی كاغذ روغنی قرار دهيد. حالا آن را در فريزر قرار دهيد تا سفت شود. هنگام پذيرائی سس فريز شده را روی ماهی بگذاريد.

برچسب ها: سس فرانسویغذای دریائیاشپزباشیاستیککیان رنجبراستیک ماهیکافدوپاری تعداد بازديد: 2510 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است