Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:14

ريزوتوی ميگو و سبزيجات

ريزوتوی ميگو و سبزيجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 -6  نفر

كره 50 گرم

پياز خلالی خرد كرده 100 گرم

قارچ خرد كرده 150 گرم

ميگوی ريز 200 گرم

برنج ريزوتو 300 گرم

سرکه سفيد 50 میلی ليتر

آب مرغ حدود 300 میلیليتر

پودر پنير پارمسان  100 گرم

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

ماهنامه‌ آشپزباشی - کیان رنجبر

كره و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را در كره تفت دهيد تا نرم و طلایی شود. حالا قارچ و سپس ميگو را بيفزائيد و تفت دهيد.

اينك ريزوتو را افزوده و تفت دهيد. سپس سركه و آب مرغ را اضافه نمائيد و صبر كنيد تا ريزوتو كاملاً پخته و لعاب‌دار شود. حالا پنير و جعفري را بيفزائيد و 10 دقيقه ديگر به پخت ادامه دهيد.

اكنون ريزوتوی ميگو را از روی حرارت برداشته و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بريزيد و آن را بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرریزوتوریزوتوی میگو و سبزیجات تعداد بازديد: 1786 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است