Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:05

پیتزا لقمه ای

پیتزا لقمه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

پودر آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 100 گرم

پنیر گودا رنده کرده 50 گرم

اسفناج بخارپز کرده 200 گرم

قارچ ریز رنده کرده 150 گرم

سوسیس ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده از 1 عدد کوچک

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر آماده کرده را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر به شکل مستطیل باز کنید. آن‌گاه روی خمیر را با سس گوجه‌فرنگی آغشته کنید و پودر آویشن بپاشید.

حالا نیمی از ترکیب پنیر موزارلا و گودا را رویش بریزید. سپس اسفناج، قارچ، سوسیس و فیله گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و مجدداً پنیر بریزید.

اینک خمیر پیتزا را رول کنید. حالا پیتزا را در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

سپس آن را از فر بیرون آورید و به اندازه‌های 3 سانتیمتری برش بزنید و مجدداً 10 دقیقه دیگر پیتزا را در فر بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشمینی پیتزافست فودغذای ایتالیاییپیتزا لقمه ایپیتزا خوشمزه تعداد بازديد: 1381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است