Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 12:28

كباب چوبی كالياری

كباب چوبی كالياری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ يا فيله 800 گرم

ريحان خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

پودر پنير پارمزان 4 قاشق سوپخوری

سرکه بالزاميك  4 قاشق سوپخوری

نمك  به ميزان لازم

آب پياز 4 قاشق سوپخوري

سير له كرده 2 حبه

روغن زيتون  4 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری 300 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنيد. آن‌گاه ريحان، پنير پارمزان، سركه، نمك، آب پياز، سير و مرغ را در ظرف مناسبي مخلوط كنيد.

اينك روغن را بيفزائيد و به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد. حالا تكه‌های مرغ مزه‌دار كرده را به سيخ چوبی بكشيد و در آرد سوخاري بغلتانيد.

سپس تابه مناسبی را چرب كرده، روی حرارت اجاق قرار دهيد و كباب‌ها را سرخ كنيد. اينك كباب را در ظرف مناسب پذيرائی  قرار دهيد و در صورت دلخواه مانند تصوير با سس و برگ نعنا بيارائيد.

یادآوری: کالیاری، از کباب‌های ساحلی کالیاری در استان ساردنی کشور ایتالیا است.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابکباب چوبیآشپزباشیکیان رنجبرکباب چوبی کالیاریکباب کالیاریکباب خوشمزه تعداد بازديد: 1265 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است