Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:44

اشترودل ماهی

اشترودل ماهی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8 نفر

ماهی دودی استخوان گرفته 350 گرم

سير له كرده 1 حبه

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده 150 گرم

آبليموی ترش 2 قاشق سوپخوری

پيازچه يك‌دوم پيمانه

پنير خامه‌ای 120 گرم

خامه ترش 2 قاشق سوپخوری

ادويه ماهی 2 قاشق چايخوری

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

پنير گودا يك‌دوم پيمانه

آرد به ميزان لازم

خمير هزار ورق 500 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ماهی دودی را خرد كنيد. آن‌گاه در ظرف مناسبی ماهي، سير، گشنيز، قارچ، آبليمو، پيازچه، پنير خامه‌ای، خامه ترش، ادويه ماهی، تخم‌مرغ و پنير گودا را مخلوط كنيد.

حالا روی سطح ميز كار قدری آرد بپاشيد. سپس خمير هزار ورق را با وردنه به اندازه30 ×20 سانتیمتر و ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد اينك مواد فراهم كرده را روی يك دوم خمير قرار دهيد به شکلی كه از لبه‌ها يك سانت خالي باشد.

حالا لبه‌ها را با آب مرطوب كرد و نیمه ديگر خمير را روی مواد برگردانيد و لبه‌ها را با انگشت بفشاريد. سپس آن را در سینی مناسب فر قرار دهيد، و در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد.

اكنون دما را روی 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا اشترودل ماهی كاملاً برشته و پخته شود.

يادآوری: با اين مواد دو رول اشترودل خواهيد داشت

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیاعظم گلزارمنشاشترودلاشترودل ماهی تعداد بازديد: 1549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟