Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:42

کوکوی هویج و قارچ

کوکوی هویج و قارچ

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 برش

تخم مرغ 5 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد 1 قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

قارچ خرد کرده 250 گرم

هویج رنده کرده 300گرم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده 4ساقه

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

تخم‌مرغ‌ها را با نمک، فلفل و آرد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن قدری بزنید تا پف کند. آن‌گاه زعفران، قارچ، هویج، پیازداغ و پیازچه را به مواد بیفزائید و مخلوط کنید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن داغ شود. حالا مایه کوکو را افزوده و سطح آن را صاف کنید. در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید. حالا کوکو را در دیس قرار داده و اطراف آن را با سبزیجات بیارائید.

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیایران کوهستانیکوکوی سبزیجاتکوکوی هویجکوکوی قارچ تعداد بازديد: 2695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است