Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:59

كباب ماهی شير با برنج كاری

كباب ماهی شير با برنج كاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی شير يك عدد كوچك

سير له كرده 2 حبه

سس خردل 500 گرم

سرکه بالزاميك 50 میلیليتر

نمك به ميزان لازم

جوز هندی رنده كرده يك‌دوم قاشق چايخوری

برنج دم‌كشيده 800 گرم

ادویهكاری 4 قاشق سوپخوری

گشنيز تازه ساطوری6 قاشق سوپخوري

نمك به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا ماهی را همراه با سير، سس خردل، سرکه بالزاميك، نمك و جوز هندی مخلوط كنيد و حدود 10-15 دقيقه در يخچال استراحت دهيد تا مزه‌دار شود. آن‌گاه ماهی را به سيخ كشيده و كباب كنيد يا در تابه سرخ نمائيد.

حالا قدری روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد. برنج را بيفزائيد و کمی تفت دهيد. سپس ادويه و گشنيز را اضافه كنيد، همينكه عطرش بلند شد، نمك را افزوده و حرارت اجاق را خاموش كنيد.

اينك برنج را همراه با ماهی برای پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد.

يادآوری: در صورت تمايل میتوانيد از فیله ماهی نيز استفاده كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییکبابانواع کبابکباب ماهیآشپزباشیکیان رنجبر تعداد بازديد: 1394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است