Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 22:36

پلو پاکستانی با انواع کلم

پلو  پاکستانی  با انواع کلم

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه

پیاز خرد کرده 1 عدد

روغن به میزان لازم

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

کره گیاهی 30 گرم

کلم برگ خرد کرده  50 گرم

مغز کرفس خرد کرده 2 ساقه

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده 100 گرم

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 100 گرم

هل سبز و سفید 4 عدد

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری

چوب دارچین  برای تزئین به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید، حالا زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس در تابه‌ای دیگر کره بریزید و روی اجاق بگذارید به ترتیب کلم برگ، کرفس، گل‌کلم، براکلی، هل سبز و سفید را اضافه کنید و قدری تفت دهید.

اینک نخودفرنگی و زعفران را به همراه پیاز تفت داده و به مواد فراهم کرده افزوده و در قابلمه مناسبی لابه‌لای برنج آبکش کرده بریزید.

اکنون پلو را به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با چوب دارچین بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیمعصومه عیوضیپلو پاکستانیپلو با انواع کلمکلم پلو تعداد بازديد: 1630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است