Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:32

برنج سرخكرده دریائی

برنج سرخكرده دریائی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج قهوه‌ای سه‌چهارم پیمانه (115 گرم)

 

برنج سفید سه‌چهارم پیمانه (115 گرم)

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

روغن كنجد 1 قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 1 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ ماهی (به دلخواه) خردكرده 200 گرم

 

زنجفیل رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ خردكرده 8 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد متوسط

 

كرفس خردكرده 1 ساقه

 

ذرت پخته 100 گرم

 

میگو پخته 500 گرم

 

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

برنج قهوه‌ای را از شب قبل بخیسانید و 15 دقیقه در آب جوش بپزید. برنج سفید را نیز در آب جوش بپزید و هر دو را در صافی بریزید.

حالا هر دو برنج را در سینی فر پهن كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید. هر 5 دقیقه یك‌بار برنج را زیر و رو كنید تا به طور یكنواخت برشته شود.

سپس بگذارید برنج در دمای محیط خنك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ كوچكی بریزید و روغن كنجد را به آن بیفزائید. روغن مخصوص سرخ‌كردنی را در تابه‌ مناسبی بریزید، تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید تا ببندد و طلائی رنگ شود.

اكنون املت را از تابه در آورید، رول كنید و رشته‌ای ببرید. اكنون ماهی را نیز در همان تابه تفت دهید و ادویه‌ها، شكر، پیازچه، فلفل، كرفس، ذرت، برنج، املت و میگو را به آن بیفزائید و تفت دهید.

آن‌گاه سس سویا و گشنیز را به مخلوط فراهم كرده اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. حال برنج سرخكرده‌ دریائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآموزش پلوانواع پلومیگو پلوبرنج سرخكرده دریائیآشپزی دریایی تعداد بازديد: 1411 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است