Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:10

فیلۀ مرغ نودلی

فیلۀ مرغ نودلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آب  به میزان کافی

نودل  یک بسته

فیله مرغ  500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده غلیظ یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آب را جوش بیاورید. آن‌گاه نودل را همراه با ادویه‌اش در آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. حالا در آبکش بریزید.

سپس فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید و به سیخ چوبی بکشید. اینک نودل‌ها را دور فیله بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

حالا برای پذیرائی فیله مرغ نودلی را در ظرف مناسبی بچینید و با سبزیجات بخارپز کرده آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیاعظم گلزارمنشفیله مرغفیله مرغ نودلی تعداد بازديد: 1854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است