Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:30

کوکوی نخود و هویج

کوکوی نخود و هویج

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

هویج خرد کرده و پخته  یک و نیم پیمانه

نخود فرنگی پخته 1 پیمانه

ذرت پخته یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ همزده 3-4 عدد

روغن سه چهارم پیمانه

 ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

روش تهیه

هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید.

 

 

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیاعظم گلزارمنشکوکوی سبزیجاتکوکوی هویج تعداد بازديد: 2269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است