Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 18:31

عرایس

عرایس

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 1 كیلوگرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

گوجه فرنگی رنده كرده 1 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

پودر میخك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

ماست 2-3 قاشق سوپخوری

 

نان پیتا 6-8 عدد

 

روغن زیتون به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت، پیاز، گوجه‌فرنگی، نمك، ادویه‌ها و ماست را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نان‌های پیتا را از وسط به گونه‌ای باز كنید كه شبیه پاكت به نظر برسد. سپس هر نان را به 4 مثلث تقسیم كنید.

 حالا میان هر مثلث قدری از مایه فراهم كرده بریزید و آن را ببندید. سپس روی مثلث‌ها روغن بمالید و در سینی چربكرده فر بچینید. اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی رنگ شود و گوشت بپزد.

 اكنون عرایس را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با حُمّص و ماست میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماستآشپزباشیاعظم گلزارمنشعـرایسطرز تهیه عـرایسانواع عـرایسمواد اولیه عـرایسآموزش عـرایسدستور عـرایس تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است