Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:05

فیله کنجدی شیرماهی

فیله کنجدی شیرماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای دو نفر

ساقه کرفس خرد کرده 100 گرم

گوجه خرد کرده 100 گرم

لیموی تازه 1  عدد

سیر خرد کرده 2 حبه

نمک به میزان لازم

آب 50 میلی‌لیتر

فیله ماهی شیر 4 برش

آرد به میزان لازم

تخم مرغ همزده 3 عدد

کنجد به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

کرفس، گوجه، لیمو، سیر، نمک و آب را در مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم و یک‌دست شود. آن‌گاه فیله‌ها را به سس فراهم کرده آغشته کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

حالا هر برش از ماهی را ابتدا در آرد و سپس در تخم‌مرغ و بعد در کنجد بغلتانید و دوباره به مدت 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید. اینک در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

یادآوری 1: از هر ماهی‌ بدون استخوانی می‌توانید استفاده نمائيد.

یادآوری2: به جای تخم‌مرغ می‌توانید از مخلوط آب و آرد استفاده کنید.

برچسب ها: غذای دریاییفیله ماهیآشپزباشیکیان رنجبرفیلهفیله ماهی شیر تعداد بازديد: 1589 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است