Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:56

تارتلت بادام و دی لایت

تارتلت بادام و دی لایت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 6 عدد

بادام  35 گرم

آرد نول  185 گرم

شکر  80  گرم

کره (خرد کرده)  125 گرم

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

آب سرد  حدود 2 قاشق چایخوری

 مواد لازم برای کرم میانی

پنیر ماسکارپونه  250 گرم

پودر شکر 80 گرم

اسانس وانیل و یا اسانس گل ‌رز  2 قاشق چایخوری

ترکیش دی لایت (خرد کرده)  100 گرم

خامه‌ قنادی فرم گرفته  125 گرم

 مواد لازم برای تزئین تارتلت

ترکیش دی لایت  50 گرم

پسته خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

گلبرگ رز خشک  2 قاشق سوپخوری

میوه دلخواه  به میزان لازم

پشمک  به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد شود.

آن‌گاه آرد، شکر و کره را بیفزائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر فراهم کرده را در سلفون بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت به قطر 9 سانتیمتر قرار دهید.

اطراف خمیر را مرتب کنید و قالب‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اکنون کف خمیرها چنگال بزنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 15 دقیقه دیگر تارتلت‌ها را بپزید.

همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، داخلشان را با کرم میانی پر کنید و رویشان را با میوه، پسته، گلبرگ رز، ترکیش دی لایت و پشمک بیارائید.

اینک تارتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم میانی

پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه اسانس و ترکیش دی لایت را به آن افزوده و مخلوط سازید. سپس خامه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

ترکیش دی لایت (Turkish delight) را می‌توانید در منزل تهیه کنید و یا از قنادی‌ها خریداری نمائید. برای دریافت دستورالعمل آن به سایت شور و شیرین مراجعه نمائید.

برچسب ها: تارت و پایتارتشیرینیآشپزباشیشب یلداشور و شیرین تعداد بازديد: 1365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است