Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:30

تارت شاهتوت

تارت شاهتوت

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام آسیاب كرده 30 گرم

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 250 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

كره‌ی سرد 150 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر

 

خامه‌ی ساده 180 میلی‌لیتر

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 75 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد ذرت 35 گرم

 

ژلاتین 2 ورق

 

كره 25 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر 50 گرم

 

آرد ذرت 30 گرم

 

آب شاهتوت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شاهتوت 400 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 20 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

برای فراهم كردن خمیر؛ بادام، پودر شكر، آرد و نمك را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

آن‌گاه كره را خرد كنید و به مخلوط آرد بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. سپس زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حال خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده و یا بین دو لایه كاغذ روغنی، با وردنه باز كنید و در قالب چربكرده‌ی تارت به قطر 23 سانتیمتر، پهن نمائید.

قالب را در یخچال بگذارید و نیم ساعت دیگر صبر كنید تا خمیر كاملاً سرد شود. اینك روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با قدری حبوبات سنگین كنید و 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه‌ی دیگر نان تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك صبر كنید تا نان تارت خنك شود و بعد كرم خنك‌شده را در آن بریزید و رویش را صاف كنید.

آن‌گاه مواد رویه را روی كرم بریزید و تارت را دست‌كم 6 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده‌ی مصرف شود.

روش تهیه‌ی كرم

شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.

حالا مخلوط شیر و خامه را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه كنید. ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینكه نرم شد، آن را به مایه بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و كره را به آن بیفزائید. كرم را از روی حرارت بردارید و رویش را با نایلونی بپوشانید تا كرم رویه نبندد!

روش تهیه‌ی مواد رویه

شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب شاهتوت را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس شاهتوت، وانیلین و كره را بیفزائید و بعد از یك دقیقه از روی حرارت بردارید. حالا صبر كنید خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.

یاد‌آوری: ‌می‌توانید برای تهیه‌ی تارت شاهتوت از خمیر هزارلا – میل‌فوی – نیز بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتتارت شاهتوتتات و پایتارت میوه ایتارت شاه توت تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است